افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

افزایش ساعت کاری دفاتر پلیس+۱۰ در ایام اربعین

افزایش ساعت کاری دفاتر پلیس+۱۰ در ایام اربعین به گفته مدیر عامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی ساعت کاری دفاتر پلیس +۱۰ را همزمان با ایام اربعین افزایش داده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر مهدی سید هاشمی، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی در ارتباط با نحوه خدمات رسانی دفاتر خدمات الکترونیکی انتظامی (پلیس+۱۰) همزمان با پیش رو بودن اربعین حسینی (ع) اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک هزار و ۱۰۰ دفتر خدمات الکترونیکی انتظامی در سراسر کشور در حال فعالیت و ارائه خدمات به مردم عزیز ایران اسلامی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی (ع) تدابیر خاصی برای ارائه خدمات رسانی به متقاضیان درنظر گرفته شده که افزایش ساعت کاری دفاتر پلیس +۱۰ یکی از این تدابیر در راستای تسهیل در ارائه خدمات رسانی است.

این مقام انتظامی ادامه داد: طی روز‌های عادی دفاتر پلیس +۱۰ از ساعت ۸ صبح تا پایان وقت اداری پاسخگوی مراجعه کنندگان بودند؛ با توجه به پیش رو بودن ایام اربعین ارائه خدمات را تا ساعت ۱۸ در تمام دفاتر سراسر کشور افزایش داده ایم. همکاران ما تا آخرین نفر در این دفاتر حضور خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی تصریح کرد: برای تسهیل در ارائه خدمات در صدور گذرنامه تعداد کاربران دفاتر را در این ایام افزایش داده ایم این در حالی است که تعداد کاربران در شرایط عادی یک الی ۲ نفر بودند اما این تعداد در دفاتر به ۴ نفر افزایش یافته است.

نظارت و بازرسی بر فعالیت دفاتر پلیس +۱۰

هاشمی گفت: در کل کشور بیش از ۳ هزار نفر کاربر برای تسریع در صدور گذرنامه (ثبت، درخواست گذرنامه و برگ تردد) در حال فعالیت هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: همزمان با ابلاغ افزایش ساعت کاری دفاتر پلیس +۱۰، نظارت و بازرسی بر فعالیت این دفاتر به صورت سیستمی و میدانی در حال انجام است و تاکنون هم حدود ۲۰ مورد تخلف از نحوه فعالیت دفاتر پلیس + ۱۰ گزارش شده و اکثرا به دلیل مشکلات جزیی با دریافت تذکر به فعالیت خود ادامه داده و ۲ دفتر به دلیل تخلفات عدیده لغو امتیاز شده اند.

وی تصریح کرد: مواردی هم بوده که ابلاغیه‌ها را رعایت نکردند و منجر به لغو مجوز دفتر شده؛ درحال حاضر ۲ دفتر لغو مجوز شدند ضمنا همکاران ما به صورت شبانه روزی تا روز‌های پایانی سفر معنوی اربعین آماده ارائه خدمات به هموطنان هستند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار